Jobba på BlueOrbis

Effektiv problemlösning kräver ett starkt och engagerat team. BlueOrbis filosofi bygger på att vi samlar personer med olika bakgrund, utbildning, kompetens och erfarenhet på ett ställe.  Ett företag där vi har en viktig sak gemensamt - vi gillar det vi gör och vi tycker om att göra det tillsammans.

BlueOrbis känslan:

Vi hjälper våra uppdragsgivare att nå ett bra resultat genom att erbjuda kostnadseffektiva lösningar och service. Vi identifierar problemområden och implementerar planer och åtgärder för att hitta den bästa lösningen i varje fall. Vi vill alltid erbjuda våra uppdragsgivare ett bra slutresultat som gör oss stolta över vårt arbete och våra uppdragsgivare stolta över att de har valt rätt samarbetspartner.

Läs mer om våra projekt.

Initiativ och problemlösning

När färskvattenförsörjningen slås ut eller dammen håller på att spricka måste vi vara beredda på att göra jobbet direkt. Vi vet att vi många gånger arbetar med det som är grunden för ett bra liv – samhällets infrastruktur i vatten och på land. Det är ett brett arbetsfält, men genom åren har vi byggt upp mycket erfarenhet och kompetens. Vi använder också speciell utrustning anpassad för våra uppdrag. Och det är därför vi har medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet. Problemlösare som är vana att möta nya utmaningar varje dag.

Är du intresserad av att arbeta på BlueOrbis? Du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan på: <jobb på blueorbis. com> (på=@)

Lediga tjänster