VARJE PROJEKT ÄR UNIKT

BlueOrbis är ISO certifierade enligt ISO9001 och ISO14001 (Januari 2017). Vi läger stor vikt vid projektering och styrning av våra projekt. Ska man t.ex. sänka en sjöledning ner till 270 m djup eller installera och koppla in ett vågkraftverk och ha full kontroll på jobbet, så är planering, projektstyrning och dokumentation en förutsättning för ett väl genomfört och lyckat projekt.

3 KM SJÖKABEL I NORGE

Förläggning av specialutvecklad marin kabel från fastlandet ut till Waves4Power vågkraftverk. Totalt en sträcka på 3 km.

SJÖLEDNING Resö

Förläggning av vattenledning i havet utanför Resö i Bohuslän. Vintern 2016-2017.

Waves4Power

Tack vare återkommande uppdrag för Waves4Power har möjligheten öppnats för BlueOrbis att medverka i denna industriella utmaning.

Nu har Waves4Power lanserat det första fullskaliga vågkraftverket utanför ön Runde på det Norska Vestlandet. Kraftverket började leverera el till det norska elnätet den 2 juni 2017.

SJÖLEDNING, Landvettersjön

Under vintern 2012-2013 installerade BlueOrbis en dricksvattenledning från Mölnlycke till Landvetter genom sjön Gröen.

FESTLIG INVIGNING AV INDUSTRISATSNING

Den 21 september gick startskottet för Waves4Powers industriella framtidssatsning i Norge. H.M. Kung Harald V var på plats i Fosnavåg och klippte bandet till satsningen. BlueOrbis var självklart närvarande som partner till Waves4Power (ansvarig för marine oprerations) samt i egenskap av eventansvarig.