Just nu söker vi anläggare

Anläggningsarbetare med vana av rörläggning i mark

Företaget/om arbetsgivaren
BlueOrbis erbjuder tjänster inom marin teknik, marin anläggning, markentreprenad, lednings- och VA-arbeten samt PE-svetsning. Även professionellt dykeriarbete och konsultarbete är en del av vår verksamhet. Vi tycker om att arbeta både på land och i vatten men hav, sjö och vattendrag är det vi föredrar. Vår vision är att erbjuda anpassade lösningar, hög kvalitet och bra service till våra beställare. Det gör att hos oss är ingen utmaning för stor och som team uppskattar vi att få ut utnyttja alla resurser vi har.

Korta beslutsvägar, gemenskap och utveckling är hur vi driver företaget. Alla jobbar tillsammans för att nå målen och med en god arbetsmiljö utvecklas vi snabbt. Med den marina inriktningen blir hänsyn till miljön en självklarhet för oss. Vi är kvalitets- och miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO45001.

Idag har vi 24 medarbetare och vår kontors- och verkstadslokal ligger nära Partille centrum. Våra beställare finns dock över hela landet och ibland även utomlands.

Efterfrågan på våra tjänster ökar stadigt och vi behöver därför rekrytera ytterligare en anläggningsarbetare med god vana av rörläggning i mark.

Varierande jobb
Vad som skiljer oss från andra är att våra kunder befinner sig över hela norden. Ett projekt är vi i Nacka strand och anlägger sjöledningar. Nästa projekt bygger vi en kaj på Gullholmen och sedan åker vi till Landvetter och gör en tekniskt utmanande bräddledning. I de flesta projekt är vi med i hela processen från början till slut.
Med det sagt så är projekten ibland väl planerade men ibland blir vi ut ringda på projekt där förutsättningarna ej är bestämda och planeringsarbete får ske på plats.

Då vi arbetar utspritt och är en del på resande fot är dina kollegor är av stor betydelse. Vi stor vikt i våra teammedlemmar och teamkänslan är viktig.

Bli en del av vårt team

Vi söker dig som är säker i din arbetsroll men känner en nyfikenhet att lära dig nya saker. Vi är inte rädda att ta oss an nya, ovanliga eller stora projekt vilket gör att du som medarbetare måste kunna ta stort ansvar liksom vilja lösa problem. Blueorbis bygger på en vi-känsla där alla är delaktiga och engagerade i teamet och företaget. Vill du stå på samma arbetsplats i långa perioder eller arbeta monotont är vi inte arbetsplatsen för dig.

Du har tidigare erfarenhet från rörläggning utomhus, exempelvis i schakt, självfallsledningar, tryckledningar, diken m.m.
Du kan läsa ritningar, hantera laser och utföra höjdutsättningar.
Båt och sjövana är meriterande lika så rörläggning.
Krav på B körkort men helst BE körkort.

Vi arbetar över hela Sverige så det innebär en del resande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna vid anställning, då vi prioriterar god samarbetsförmåga med övriga i vårt team.

Vi ser fram mot din ansökan!

Notera: Urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har BlueOrbis tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson                            Bengt Mårlind
mail                                            
<bengt.marlind på blueorbis. com> (på=@)                         
mobil                                          0722-22 34 42
typ av anställning                       Heltid, tillsvidare
Urval                                          Löpande